Lokalne TemePolitikaDejan Śćepanović (SDP): Vijećnici nemaju pojma gdje će otići 1,7 miliona KM...

Dejan Śćepanović (SDP): Vijećnici nemaju pojma gdje će otići 1,7 miliona KM kapitalnih ulaganja !?

Povjerenik u OO SDP Visoko i vijećnik u OV Visoko Dejan Šćepanović na svom FB profilu ukratko je rezimirao rad OV Visoko u proteklih sedam mjeseci.

– Vijeće odbilo moju inicijativu da se ukine naplaćivanje komunalne naknade i naknade za građevinsko zemljište

– Vijeće usvojilo inicijativu DF-a da se zabrani prenos sjednica vijeća na RTV Visoko

– Kolegij vijeća blokirao moju inicijativu da se ponovo omogući prenos sjednica na RTV Visoko

– Vijeće prvi put u historiji nakon demokratizacije nije raspravljalo niti usvojilo program kapitalnih ulaganja – i vijećnici nemaju pojma gdje će otići 1,7 miliona KM te budžetske stavke( al pfff, kao da je to bitno – to je samo 20 % našeg stvarnog budžeta – isto kao da je važno).

Sve u svemu – građani nadam se da ste fantazmagorijski okupani srećom 🙂

Bravo – sjajno – odlično.

PS.

Ovdje su nabrojane samo najveće gluposti – navođenje svih gluposti bi zahtijevalo 3 sata kucanja. Za sve neželjene pojave obratite se doktoru ili farmaceutu.

(Izvor: Facebook)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE