Lokalne TemeNegativno VisokoDemokratija na visočki način: Vlast nije dozvolila vlasnicima ugostiteljskih objekata da prisustvuju...

Demokratija na visočki način: Vlast nije dozvolila vlasnicima ugostiteljskih objekata da prisustvuju sjednici OV Visoko

Nakon bure nezadovoljstva koje je uslijedilo zbog novih nameta za vlasnike ugostiteljskih objekata u Visokom gdje za vrijeme ljetne sezone svima se uvećavaju cijene kvadratnog metra za korištenje ljetnih bašti u iznosu od 100%, a nekima i 400%, pa zatim cirkuske situacije nakon zasjedanja nadležne Komisije gdje je navedeno da se radi o “štamparskoj grešci”, najnoviji blam aktualne vlasti, potpune netransparentnost i nepoštivanje svakog prava pojedinca i demokratije uopšte očituje se u odluci vlasti prema kojoj ne dozvoljavaju vlasnicima ugostiteljskih objekata da prisustvuju današnjoj sjednici OV Visoko kako bi iznijeli svoje stavove i svoju stranu priče kada su u pitanju novi nameti i odnos vlasti prema ugostiteljima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE