SportNogometDenis Omić novo pojačanje AS Rome

Denis Omić novo pojačanje AS Rome

Mladi veznjak bh. korijena Denis Omić koji je nastupao u U-18 selekciji SV Ried-Kickera novo je pojačanje italijanske Rome.

Danas će biti upriličeno i zvanično potpisivanje ugovora u Trening centru AS Rome u Trigorii, s obzirom da je mladi veznjak prije nekoliko sedmica dogovorio sve uslove saradnje sa rimskim klubom. “Ovaj transfer ćemo ispratiti kako sa suzama u očima tako i sa velikim osmjehom, jer u jednu ruku ponosni smo što je naš igrač bio u internacionalnom fokusu, a u drugom Austrija je izgubila velikog talenta”, kazao je sportski menadžer  SV Ried-Kickera Stefan Reiter.  Za usluge mladog Omića bio je zainteresovan i minhenski Bayern, ali prema pisanju austrijske štampe sam igrač i njegovi roditelji su imali veliku želju da nastavi karijeru u redovima AS Rome.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE