SportNogometDerbi Sarajevo-Zrinjski večeras od 20 sati

Derbi Sarajevo-Zrinjski večeras od 20 sati

Prve dvije utakmice 4.kola nogometne Premijer lige BiH igrat će se večeras. Prvo će na teren od 17 sati istrčati u Tuzli nogometaši Slobode i Borca, šeste i sedme ekipe na tabeli, koje dijeli samo jedan bod. Derbi kola na programu je od 20 sati na stadionu Asim Ferhatović, a sastaće se aktuelni prvak Sarajevo i prvak iz pretprošle sezone ekipa Zrinjskog, koja je i trenutni lider sa maksimalnih devet bodova, tri više od Sarajeva. Sutra će se igrati četiri utakmice ovog kola u kojima se sastaju; Mladost – Radnik, Drina – Rudar, Velež – Vitez i Travnik – Čelik. U nedjelju se u još jednom derbiju sastaju Široki Brijeg i Željezničar, dok se posljednja utakmica ovog kola igra u ponedjeljak, a snage će odmjeriti Olimpic i Slavija.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE