SportKošarkaDevet poena Teletovića protiv bivšeg kluba

Devet poena Teletovića protiv bivšeg kluba

U noći s četvrtka na petak odigrano je šest utakmica u NBA ligi, a na parket je izašao i naš Mirza Teletović s Milwaukee Bucksima, koji su savladali Brooklyn Netse (93:111). U prve dvije četvrtine rezultat je bio u egalu, da bi u drugom dijelu trećeg perioda Milwaukee došao do prednosti od 13 poena. U posljednjoj dionici zaigrali su sjajno, te na kraju slavili s ubjedljivih 93:111.
Teletović je igrao 19 minuta i u tom periodu ubacio je devet poena. Imao je šut za tri poena 3/8. Tome je dodao sedam skokova, a svih sedam bili su defanzivni.
Antetokounmpo je bio najefikasniji u redovima Milwaukeea sa 23 poena, a jedan manje postigao je Parker. U poraženoj ekipi Lopez je ubacio 15, a Kilpatrick 14 poena.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE