Foto KornerDrugo mjesto za kadete NK Bosna u Berlinu i druženje sa Vedadom...

Drugo mjesto za kadete NK Bosna u Berlinu i druženje sa Vedadom Ibiševićem (FOTO)

Kadeti NK Bosna Visoko osvojili su drugo mjesto na Međunarodnom nogometnom turniru koji se igrao tradicionalno u Berlinu. U finalnoj utakmici Visočani su poraženi od ekipe Lichterade 0:1. Ovaj rezultat svakako ne umanjuje ukupan dojam boravka ove generacije Bosne u Berlinu.

Naša ekipa je odigrala ukupno šest utakmica. Skor je četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz. Ovo je bila još jedna iskorištena prilika u kojoj je još jednom na najbolji mogući način predstavljeno Visoko i Bosna i Hercegovina.

Poseban kuriozitet ovogodišnjeg boravka u Berlinu svakako je bio i susret sa našim reprezentativcem i kapitenom Herthe Berlin, Vedadom Ibiševićem, koji je odvojio vrijeme i posjetio našu ekipu, a tu je i susret sa živom nogometnom legendom Mostarcem Enverom Marićem.

Kao i svake godine pored sportskih nadmetanja mladi nogometaši imali su priliku da posjete i glavne znamenitosti Berlina kao i Olimpijski stadion.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE