SportNogometDurak napustio Metalleghe: Želim igrati u Premijer ligi BiH

Durak napustio Metalleghe: Želim igrati u Premijer ligi BiH

Durak je u dresu Metalleghea u protekloj sezoni odigrao 24 utakmice, a njegov tim na kraju nije uspio osigurati opstanak u Premijer ligi BiH, pa se nakon jedne sezone u najvišem rangu bh. nogometa vratio u 1. ligu Federacije BiH. Klub je napustilo nekoliko nogometaša među kojima je i Durak, a razlozi su jasni.

“Moj ugovor s Metallegheom je istekao, ponuđeni su mi pregovori za nastavak saradnje, ali ja želim igrati u Premijer ligi BiH. Bilo je nekih razgovora, ali zasad nema ništa konkretno. Slobodan sam igrač, pa još uvijek treniram individualno. Hvala svima koji su podržavali Metalleghe u protekloj sezoni, klubu želim sreću i brz povratak u Premijer ligu”, izjavio je Durak za portal Klix.ba.

On je ranije nastupao za Zrinjski, Travnik i Olimpik.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE