Lokalne TemePozitivno VisokoDvije godine nakon otvorenja: Televizija Vi-Net u posjeti Galeriji "Fuad Šečerović MMXIV"...

Dvije godine nakon otvorenja: Televizija Vi-Net u posjeti Galeriji “Fuad Šečerović MMXIV” Visoko (FOTO)

Uz prisustvo porodice i velikog broja prijatelja prije dvije godine (25.10.2014.) u Visokom je otvoren izložbeni prostor, Galerija „Fuad Šečerović MMXIV“ Visoko u kojoj su svoje mjesto pronašla brojna djela od metala, drveta i kamena, koja je u svojoj četrdesetogodišnjoj karijeri napravio i izradio profesor Fuad Šečerović.

Galeriju su zvanično otvorili profesor Ibrahim Krzović i novinar Adnan Jašarspahić zajedno sa profesorom Fuadom Šečerovićem.

neven-krajisnik-fuad-secerovic

Neven Krajišnik i televizija Vi-Net ovim povodom su posjetili Fuada Šečerovića u njegovoj Galeriji te napravili intervju koji ćemo naknadno objaviti, a do tada pogledajte fotografije koje su kolege sa TV Vinet napravili za vrijeme posjete.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE