BiHCrna HronikaDvije ženske osobe izbole taksistu na Čengić Vili; Osumnjičene porijeklom iz Visokog

Dvije ženske osobe izbole taksistu na Čengić Vili; Osumnjičene porijeklom iz Visokog

Dvije ženske osobe inicijala K. E. (1994.) i M. A. (1999.) su u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći izbole taksistu inicijala S. M. u naselju Čengić Vila u Sarajevu, saznaje Klix.ba.

Kako se navodi u izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), policijski službenici Druge Policijske uprave (PU) su u ulici Ložionička, općina Novo Sarajevo, uhapsili dvije ženske osobe od kojih je jedna maloljetna, obje iz Visokog, zbog sumnje da su počinile krivična djela razbojništva i nanošenje teških tjelesnih povreda.

One su, prema saznanjima portala Klix.ba, u ulici Ferde Hauptmana izbole taksistu iz Istočnog Sarajeva.

O navedenom je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a protiv navedenih osoba će biti preduzete zakonom predviđene mjere.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE