BiHCrna HronikaDvojica Visočana lakše povrijeđeni u teškoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori (FOTO)

Dvojica Visočana lakše povrijeđeni u teškoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori (FOTO)

Oko 14 časova u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica – Nikšić, poginuo je Slavko Baković (24). Ksenija Brković (24) prevezena je u Klinički centar u Podgorici nakon nesreće, gdje je podlegla povredama.

Sa lakšim povredama su prošli Uve Hasani (30), Aldon Faći (22), A.T. (16), Mladen Crnogorac (35) i Anes Hajlovac (27). Prema riječima direktora bolnice dr Ilije Ašanina, svi oni su imali lakše povrede i nakon ukazane pomoći su pušteni kući.

U udesu su učestvovala dva putnička automobila, kombi i teretno vozilo. Stradali Baković je upravljao vozilom marke reno klio (PG BH 944), dok je Radovan Žunjic, koji je prošao bez povreda, upravljao renom modus (PG FP 988).

Za upravljacem kamiona Man (T93-M-948) bio je Ajdin Senaid (40) iz Visokog, dok je za upravljačem kombija reno trafik (A57-M-802) bio Mladen Crnogorac iz Pala.

Saobraćaj je od oko 14 sati, kada se dogodila nesreća, bio zatvoren u oba pravca i vozila su se usmjeravala na alternativni put preko Pandurice, koji je jedno vrijeme takođe bio blokiran.

Saobraćaj na putu Podgorica-Nikšić uspostavljen je oko 19 časova.

Baković je bio kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista i predsjednik Savjeta mladih DPS Herceg Novi.

Konvencija liste „Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“, koja je trebalo da bude održana danas u Plužinama, odgođena je zbog tragične smrti Bakovića.

„Zbog tragične smrti našeg Slavka Bakovića, kandidata za poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore i predsjednika Savjeta mladih DPS Herceg Novi, partija je odlučila da odloži za danas zakazanu konvenciju liste „Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“ u Plužinama“, kaže se u saopštenju DPS-a.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE