SportOstali sportoviDžumhur danas igra drugo kolo u Bloisu

Džumhur danas igra drugo kolo u Bloisu

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur, 94. igrač na ATP listi, danas igra meč 2. kola na ATP Challenger turniru u francuskom  Bloisu.  U meču za plasman u četvrtfinale, na 43.000 eura vrijednom turniru, protivnik Džumhura bit će 16-godišnji Kanađanin Felix Auger Aliassime, 231. igrač na ATP listi. BH. teniser, koji je Bloisu postavljen za prvog nosioca, plasirao se u 2. kolo nakon što mu je na startu turnira Estonac Jurgen Zopp predao meč u drugom setu zbog povrede. Meč Džumhur – Auger Aliassime igra se danas od 16.30 sati.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE