SportOstali sportoviDžumhur predao meč u Prosjetovu

Džumhur predao meč u Prosjetovu

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur oprostio se od Challengera u češkom Prostejovu u 1. kolu. Bolji od Džumhura bio je Argentinac Guido Andreozzi, kojem je Damir predao meč pri rezultatu 4:1 u drugom setu. Džumhur je dobro otvorio meč i imao je vodstvo od 5:3 u prvom setu, ali je Andreozzi preokretom stigao do prednosti od 1:0. Argentinac je u prvom setu trijumfovao rezultatom 7:5. U drugom setu, 191. igrač svijeta je bio bolji od našeg tenisera koji je odlučio predati meč pri rezultatu 4:1 za protivnika. Andreozzi će se u 2. kolu Challengera u Prostejovu sastati sa Khachanovom.
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE