SportOstali sportoviDžumhur prošao prvo kolo Challengera u Guadalajari

Džumhur prošao prvo kolo Challengera u Guadalajari

Najbolji bh. teniser, Damir Džumhur, uspješan je bio u prvom kolu jakog Challengera u Guadalajari, salvadavši kvalifikanta,  Arevala sa 6:2, 6:3. Slavadorac, Arevalo, inače 312. igrač sa ATP listi nije imao puno šansi protiv nšeg tenisera, koji je oduzeo tri brejka protivniku i rutinski riješio meč u svoju korist. U narednom kolu Džumhur igra protiv Menendeza i tu je naš teniser izraziti favorit.
Inače turnir u meksičkoj Gudalajari igra se za nagradni fond od 100.000 američkih dolara i spada u red najjačih Challanger turnira.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE