SportOstali sportoviDžumhur protiv Tomića na startu US Opena

Džumhur protiv Tomića na startu US Opena

Uskoro nas očekuje početak posljednjeg Grand Slam turnira za 2016. godinu, a Damir Džumhur će na otvaranju US opena igrati protiv Bernarda Tomića. Ovo za našeg tenisera znači da će i drugi US Open u nizu igrati protiv istog protivnika jer je prošle godine takođe u prvom kolu izgubio od Australca rezultatom 3:1. Džumhur će, u slučaju da pobijedi 19. tenisera na svijetu, u drugom kolu igrati sa pobjednikom meča između Dodiga (Hrvatska) i Marchenka (Ukrajina). U muškoj konkurenciji Novak Đoković, koji brani naslov u New Yorku, će igrati protiv Jirzyja Janowicza iz Poljske, dok je u ženskom dijelu žrijeb Amerikanki Sereni Williams dodijelio Ruskinju Ekatarinu Makarovu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE