SportOstali sportoviDžumhur u polufinalu Alphena

Džumhur u polufinalu Alphena

Bh. teniser Damir Džumhur plasirao se u polufinalu Challengera u holandskom Alphenu. Džumhur je u četvrtfinalnom meču nadigrao Nijemca Daniela Masura, a za to su mu bile potrebne svega 52 minute. Oba seta je Damir dobio identičnim rezultatom 6:2. Masur nije imao praktično nikakve šanse u duelu s našim najboljim teniserom. U polufinalu će Džumhur igrati protiv trećeg nositelja na turniru, 78. igrača svijeta Jana-Lennarda Struffa i to bi po svemu sudeći mogao biti zanimljiv duel. Ipak, nadamo se da će Džumhur odigrati još jedan sjajan meč i da će doći do novog finala, a onda i titule.
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE