Lokalne TemePozitivno VisokoEdin Muzaferija trener kadeta NK Bosna: Prvi put nakon 12 godina ponovo...

Edin Muzaferija trener kadeta NK Bosna: Prvi put nakon 12 godina ponovo igramo play off, ako pobijedimo Travnik završnica je u Visokom

Čekalo se 12 godina da kadeti NK Bosna približe se uspjehu koji je napravila genaracija predvođena Adnanom Hodžićem da bi ekipa iz Visokog ponovo zaigrala u play offu u završnici prvenstva. To se dešava aktuelnoj generaciji predvođenoj trenerom Edinom Muzaferijom. Protivnik će biti ekipa Travnika.
– Zasluga nije samo moja, ja moram istaći da je to plod zajedničkog rada i truda sa Mensurom Džavitijem i svim našim igračima. Prvu utakmicu igramo u Travniku 31.05.2017.godine u 17.00 sati, a ravenaš je u Visokom 04.06.2017.godine na stadionu “Luke”. Poseban kuriozitet ovog play offa je to da u slučaju ako prođemo ekipu Travnika, završnica će se igrati u Visokom što je svakako dodatni motiv za sve nas. Impresivno je i kako smo odigrali drugu polusezonu gdje smo u devet utakmica pobijedili i samo jednu odigrali neriješeno. Koristim ovu priliku da pozovem sve ljubitelje nogometa u Visokom da u srijedu 04.06. dođu na stadion Luke i podrže budućnost visočkog nogometa na putu ka osvajanju važnog i vrijednog trofeja. – rekao je za Visoko.co.ba Edin Muzaferija.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE