SportNogometEmir Zeba: Čekali smo greške Zrinjskog i iskoristili ih, mogli smo postići...

Emir Zeba: Čekali smo greške Zrinjskog i iskoristili ih, mogli smo postići još golova

Metalleghe je pobijedio aktuelnog prvaka i lidera u prvenstvu, ali velike euforije nema.

“Ušli smo rasterećeno u utakmicu, znali smo da su pod pritiskom i da moraju pobijediti. Igrali smo agresivno i na kontranapade, čekali smo greške Zrinjskog, koje smo i dočekali. Imali smo nekoliko situacija, mogli smo postići još poneki gol”, izjavio je Zeba za portal Klix.ba.

Metalleghe je povećao prednost nad konkurentima u borbi za opstanak.

“Čelik i Olimpic nisu pobijedili, imamo bodovnu prednost i nadamo se opstanku u Premijer ligi”, rekao je nogometaš kluba iz Jajca.

On je postigao prvi od dva pogotka svog tima. Mogao je i do drugog, ali je izvođenje penala prepustio saigraču Stanoju Jovanoviću.

“Gol mi daje samopouzdanje, znači mi mnogo. Drago mi je što je Željezničar prišao Zrinjskom”, završio je Zeba.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE