SportNogometEnglezi i Španci igraju vanredna kola, Nijemci i Francuzi mečeve Kupa

Englezi i Španci igraju vanredna kola, Nijemci i Francuzi mečeve Kupa

Ove sedmice nema utakmica nogometnih Lige prvaka i Evropske lige pa će se u nekim zemljama igrati vanredno kolo, odnosno mečevi Kupa. U engleskoj Premier ligi je na programu zaostala utakmica koju će na Stamford Bridgeu u Londonu igrati Chelsea i Southampton. U španskoj Primeri se igraju prve tri utakmice 34.kola. Sastaju se od 19:30 Sporting i Espanyol, od 20:30 u derbiju Andaluzije Granada i Malaga, te od 21:30 u derbiju ovog kola Atletico Madrid i Villarreal. U Njemačkoj su na programu mečevi polufinala Kupa. Večeras od 20:45 igraju Borussia M'gladbach i Eintracht Frankfurt, dok se u srijedu u velikom obračunu u Munchenu sastaju Bayern i Borussia Dortmund. Polufinale Kupa se igra i u Francuskoj. Večeras će igrati Angers i Guingamp, a sutra se u drugom polufinalu sastaju dva trenutno najbolja tima u Francuskoj, PSG i Monaco.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE