SportKošarkaEuroliga: Maccabi iznenadio Fenerbahce

Euroliga: Maccabi iznenadio Fenerbahce

Odigrane su prve četiri utakmice 27.kola košarkaške Eurolige. U tri duela su slavili gostujući timovi, a najveće iznenađenje je priredio Maccabi koji je u Istanbulu savladao ekipu Fenerbahcea 81:79. Važnu pobjedu u borbi za plasman među osam najboljih je ostvario Anadolu Efes, koji je u Kaunasu bio bolji od Žalgirisa sa 76:68. U gostima je ali očekivano slavila Saski Baskonia, protiv Brose Basketa sa 96:71. Jedinu domaću pobjedu je ostvario Panathinaikos koji je sa 74:61 pobjedio posljednjeplasirani Aramni Milano.  Preostala četiri duela ovog kola se igraju u večeras, a sastaju se: CSKA Moskva – Darussafaka, Crvena Zvezda – Olympiacos, Galatasaray – Unics Kazan i u velikom španskom obračunu Real Madrid i Barcelona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE