Lokalne TemeSportFaruk Halilbegović na najavnom plakatu Zaglebie Lubin za utakmicu trećeg kola

Faruk Halilbegović na najavnom plakatu Zaglebie Lubin za utakmicu trećeg kola

Nakon što je klub Faruka Halilbegovića u prvom kolu kod kuće izgubio od Pogona za koji igra još jedan Visočanin Edin Tatar, već danas Zaglebie Lubin čeka težak zadatak u drugom kolu protiv prvaka Poljske PGiNG Super lige Vive Targi Kielce koji su u prvom kolu odigrali neriješeno upravo protiv Tatarovog pogona.

Domaći najavljuju da idu u “lavlju jazbinu” sa potpuno rugim raspoloženjem nakon domaćeg poraza i nadaju se dobrom rezultatu iako Kielce ima impresivan niz od 59 pobjeda i jedan neriješen rezultat u nizu, tako da ne znaju za poraz više od tri godine.

Faruk Halilbegović je u prošlom kolu postigao dva pogotka, a koliki ugled ovaj visočki rukometaš uživa u ekipi Zaglebie Lubin pokazuje i najavni plakat za narednu domaću utakmicu koja se igra 13.09. protiv ekipe MMTS Kwidzyn na kojem je upravo Halilbegović jedan od najboljih strijelaca lige u sezoni ranije.

Utakmica protiv prvaka Vive Targi Kielce igra se večeras od 20.00 sati. Nadamo se novim golovima Faruka Halilbegovića.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE