SportNogometFK Gračanica Kosmos dočekuje lidera na tabeli Fortunu iz Zenice

FK Gračanica Kosmos dočekuje lidera na tabeli Fortunu iz Zenice

Izuzetno zanimljiva utakmica očekuje se u Gračanici ovaj vikend i to u 4. kolu Kantonalne lige NS ZDK. FK Gračanica Kosmos dočekuje lidera na tabeli ove lige ekipu NK Fortuna iz Zenice. Gostujuća ekipa u prva tri kola ima zabilježene sve tri pobjede i tako je osvojila maksimalnih 9 bodova. Domaćini imaju također maksimalni učinak, ali su do sada odigrali samo dvije utakmice jer su bili slobodni prvo kolo, te tako imaju i tri boda manje.

Biće to duel dvije neporažene ekipe, jedna od njih će svakako morati kiksati, što zasigurno obećava uzbudljivu i do kraja neizvjesnu utakmicu. Zbog toga pozivamo sve da u nedjelju dođu u Gračanicu i daju podršku našoj ekipi. Utakmica se igra na stadionu Kemal Uzunalić – Švabo i počinje u 15 sati i 30 minuta.

Ostali susreti 4. kola Kantonalne lige:
Zmaj – Stupčanica, Vis – Moševac, Borac – Nemila, Proleter  – Gradina.
Trenutna tabela izgleda ovako:
tabela-lige

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE