Lokalne TemeSportFOTO: "Alma Ras" uručila vrijednu donaciju u opremi Nogometnom klubu "Bosna" Visoko

FOTO: “Alma Ras” uručila vrijednu donaciju u opremi Nogometnom klubu “Bosna” Visoko

Na stadionu Luke danas je upriličena dodjela trenerki za selekcije Nogometnog kluba „Bosna“, a trenerke je obezbijedila kompanija „Alma Ras“.  Trenerke je predsjedniku Bosne, Faruku Ihtijareviću, uručio izvršni direktor kompanije „Alma Ras“ Rasim Memagić. – Mi smo izabrani kao jedan od sportskih kolektiva kojima je kompanija „Alma Ras“ odlučila uručiti trenerke i time pomoći rad, posebno mladih selekcija. Ovim putem se zahvaljujem kompaniji u ime Upravnog odbora, ali i svih selekcija našeg kluba ovoj društveno odgovornoj kompaniji. – kazao je predsjednik Bosne Faruk Ihtijarević. Izvršni direktor kompanije „Alma Ras“ Rasim Memagić je istaknuo da je ideja da se pomogne mjestima gdje „Alma Ras“ djeluje i da se pomogne sportskim kolektivima u tim mjestima. – Nije slučajno da smo izabrali omladinski pogon, razumijemo situaciju u kojoj se nalazi bh.sport i odlučili smo da pomognemo na ovaj način Nogometni klub Bosna. „Alma Ras“ je u Visokom prisutna 10 godina, a od prije godinu i po imamo i svoj proizvodni pogon, pa kao dobar komšija želimo da budemo partneri i nadamo se i daljnoj saradnji. – kazao je Memagić. Bila je ovo prilika i da se mlađe selekcije Bosne predstave u novoj opremi, a u nastavku vam donosimo i nekoliko fotografija.

bosna_oprema_ar1bosna_oprema_ar2bosna_oprema_ar3bosna_oprema_ar4bosna_oprema_ar5


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE