Naslovnica Foto Korner FOTO: Članovi...

FOTO: Članovi benda Emir&Frozen Camels spot za novi singl snimaju u Visokom

992
PODIJELI

Danas je u silosu Klas d.d. industrije u Visokom, a koji je postao prepoznatljiv po izložbi HAD kolektiva iz našeg grada, počelo snimanje spota za novi singl benda Emir&Frozen Camels. Naša redakcija je ovih dana dobila poziv da prisustvuje ovom snimanju, te vam ovog puta donosimo i ekskluzivnu priču o ovom projektu, uz fotogaleriju sa seta.

Kako su kazali za Visoko.co.ba članovi ekipe koja radi na snimanju spota i članovi benda Emir&Frozen Camels prilikom potrage za lokacijom koja bi bila idealna za snimanje spota, režiser Tarik Hodžić im je, kao pravi Visočanin, preporučio silos u Visokom, u kojem je HAD kolektiv napravio umjetničko čudo kroz izložbu takozvanih wallcut radova. Ovi radovi, koji su preplavili medije u BiH i regionu, su zainteresovali cijelu ekipu koja snima spot, što je bila jedna od glavnih stavki u odluci da dijelovi spota budu snimani upravo u Visokom.

Nakon što su prije nekoliko mjeseci posjetili ovu lokaciju i dogovorili sve tehničke detalje, danas je u Visokom i zvanično počelo snimanje spota za novi singl grupe Emir&Frozen Camels, koji će uskoro biti predstavljen u javnosti.

Naravno i ovog puta spot se snima pod budnom palicom poznatog visočkog režisera, Tarika Hodžića, koji vodi glavnu riječ na setu.

A kako su to izgledali pojedini detalji na snimaju spota u silosu, pogledajte u fotogaleriji koju donosimo u nastavku.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.