Naslovnica Lokalne Teme Privreda FOTO: Kovo Ga...

FOTO: Kovo Galerija proslavila jubilarni deseti rođendan

698
PODIJELI

Galerija Kovo danas je proslavila svoj jubilarni deseti rođendan. Veliki broj vjernih kupaca uživao je u poklonima i slavlju koje su povodom desete godišnjice priredili vlasnik, poslovni partneri i uposlenici Galerije Kovo.

Nakon svečanosti za prijatelje i partnere u Hotelu Piramida Sunca, danas su vjerni kupci imali priliku da proslave rođendan visočkog shopping centra.

Tokom godina Galerija Kovo izgradila je ime, a mnogobrojni sadržaji za porodice koje svoje slobodno vrijeme provode u Galeriji Kovo, pored velikog asortimana proizvoda, garant su zadovoljstva svih kupaca tokom godina.

Slavlje je upotpunjeno roštiljadom i popustima za kupce, kao i poklonima, a ni mališani nisu zanemareni jer su ih zabavljale maskote najdražih im proizvoda.

“Danas obilježavamo deset uspješnih godina Galerije Kovo. Ovo je jedan lijep jubilej, a to nije ni mali jubilej – kada gledam na otvorenje Galerije Kovo, shvatim da je prošlo brzo i da smo ostarili. Sa svojim smo poslovnim partnerima pripremili poklone i iznenađenja za kupce – da se malo zabavimo i počastimo. Ali najbitnije nam se zahvaliti kupcima koji su nam odani i vjerni sve ove godine, jer bez njih ovo ništa ne bi postojalo, hvala poslovnim partnerima i hvala radnicima – s nadom da ćemo slaviti i 20 godina, koliko slavimo Kovo Commerca iduće godine”, kazao je vlasnik Zekerijah Kovo.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.