Lokalne TemeNegativno VisokoFOTO: Najbrži put od automehaničara ili vulkanizera

FOTO: Najbrži put od automehaničara ili vulkanizera

TV Vi-net objavio je na svojoj facebook stranici fotografije koje pokazuju po kakvoj cesti vozimo, a najbolji primjer je stotinjak metara na relaciji od željezničke stanice do Vispaka…

Vožnja ovakvom cestom je kao vožnja poljskim putem, asfaltni sloj ubrzano propada, a da ne pričamo o nesigurnom putu za djecu koja se ovim putem vraćaju kući.

Napomenemo li još da je ova cesta i pristup industrijskoj zoni Ozrakovići, postaje jasnije da vožnja ovom ulicom nije najsigurnija, a rupe na cesti su opasnost i za vozače i za pješake.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE