Lokalne TemePozitivno VisokoFOTO: Počelo snimanje spota za novu pjesmu MC Mide i Farisa Pinje

FOTO: Počelo snimanje spota za novu pjesmu MC Mide i Farisa Pinje

Danas je u Visokom, u režiji mladog visočkog filmskog radnika, Amira Hajdarevića, počeo proces snimanja novog spota za pjesmu pod nazivom “Sve je isto”, a koju izvodi poznati visočki hip hop umjetnik Midhat Uzejrović, poznatiji kao MC Mido, zajedno sa najtalentovanijim visočkim studentom glume i dugogodišnjim članom Marshall crew-a, Farisom Pinjom.

Iako Midhat i cijela produkcija nisu željeli otkrivati mnogo o samoj pjesmi, niti o procesu snimanja, saznali smo da bi promocija same pjesme i spota mogla biti vrlo skoro, te se ovi mladi visočki umjetnici nadaju da će naići na pozitivne reakcije publike u Visokom.

Ovog puta donosimo vam fotografiju sa prvog dana snimanja novog spota, a naravno Visoko.co.ba je uvijek pokrovitelj ovakvih pozitivnih projekata koje mladi provode u našem gradu, pa stoga ne propustite da pratite naš portal na kojem će u nastavku spot i pjesma doživjeti jednu od svojih premijera.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE