Foto KornerFOTO: Predizborni skup Demokratske fronte u Kulturnom centru Altindag

FOTO: Predizborni skup Demokratske fronte u Kulturnom centru Altindag

Večeras je Općinska organizacija Demokratske fronte Visoko održala centralni predizborni skup u Kulturnom centru Altindag u Prijekom. Na skupu su predstavljeni kandidati Demokratske fronte za Općinsko vijeće, Demokratska fronta nema svog kandidata za načelnika niti je podržala nekog od kandidata za tu poziciju.

Na skupu su se obratili: Lejla Imamović, (članica Općinskog odbora DF Visoko, zastupnica u Skupštini ZDK i delegatkinja u Domu naroda Parlamenta FBiH), Draženka Subašić (članica Glavnog odbora DF BH, predsjedavajuća Skupštine ZDK i delegatkinja u Domu naroda Parlamenta FBiH), Davor Vuletić (član Predsjedništva DF BH i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH), te Jasmina Semić (predsjednica Općinske organizacije DF Visoko i nosilteljica liste za Općinsko vijeće Visoko).

Kandidati DF Visoko za Općinsko vijeće su:

  1. Semić Jasmina
  2. Mehmedagić Nedžad
  3. Čišija Dženana
  4. Devović Sabrudin
  5. Begić Mehmed
  6. Frljak Ajla
  7. Čišija Edin
  8. Zimić Seid
  9. Sarač Ema
  10. Dedić Nedim
  11. Kurtović Arnela
  12. Bečić Nijaz
  13. Numanović Rejhana
  14. Provalić Senad
  15. Čurt Sadik
  16. Handžić Fahreta
  17. Džafić Melvin
  18. Čabaravdić Zuhra
  19. Hadžić Adis
  20. Sejdić Šejla

Atmosferu sa ovog predizbornog skupa pogledajte na fotografijama koje smo pripremili za vas.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE