Naslovnica Lokalne Teme Kultura FOTO: Svečano...

FOTO: Svečanom prozivkom i defileom predstavljena 53. generacija maturanata Gimnazije “Visoko”

990
PODIJELI

Svečanom prozivkom u Kulturno-sportskom centru “Mladost”, te defileom kroz glavnu ulicu Visokog, večeras je svečano predstavljena 53. generacija maturanata Gimnazije “Visoko”.

Na svečanoj prozivci maturanata u KSC “Visoko” velikom broju prisutnih posjetilaca i maturanata obratio se direktor Gimnazije “Visoko”, Samir Purišević. Svojim učenicima koje ove godine ispraća u novi život poslije srednje škole direktor je poželio svu sreću, uz nadu da će biti uzoriti građani Visokog i Bosne i Hercegovine, te da će njihovo školovanje i njihovi životi nakon srednje škole biti uspješni.

Proglašena je i učenica 53. generacije maturanata Amina Karavelić, koja se, u svom obraćanju, zahvalila svima onima koji su joj pomogli na putu ka uspjehu.

Nakon svečane prozivke u KSC “Mladost” maturanti su prodefilovali glavnom visočkom ulicom, predstavivši na taj način sav raskoš i sjaj najljepše večeri.

Redakcija portala Visoko.co.ba ovom prilikom čestita svim maturantima i njihovim roditeljima na uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju.

U nastavku kraća fotogalerija, a opširnije možete pogledati na našoj facebook stranici.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.