Lokalni izboriFOTO: U Hotelu piramida Sunca upriličeno omladinsko okupljanje OO ASDA Visoko

FOTO: U Hotelu piramida Sunca upriličeno omladinsko okupljanje OO ASDA Visoko

Svadbeni salon i restoran Hotela piramida Sunca u Visokom sinoć je bio poprište zabave za sve mlade simpatizere, prijatelje i članove Općinske organizacije ASDA Visoko, ali i za one nešto starije koji su uživali u druženju sa mladima.

Skup za mlade OO ASDA Visoko, na kojem su promovirani druženje i poboljšanje standarda za mlade, okupio je veliki broj djevojaka i mladića iz Visokog, koji su tu došli da poslušaju kakav program za mlade nudi ASDA Visoko, ali i da se zabave sa svojim prijateljima.

Na samom početku skupa prisutnima su se obratili doc. dr. Amir Ganić, predsjednik OO ASDA Visoko, kao i Elvedin Šabanović, nosilac liste ASDA za Općinsko vijeće Visoko i Refik Kurgaš, kandidat ove stranke za mjesto načelnika na ovim izborima, te najzad i Dario Pekić, inicijator i organizator ovog skupa. Svi oni su u svom obraćanju ukazivali na loš položaj i standard mladih ljudi u današnjem društvu, čvrsto obećavši da će, ukoliko dobiju povjerenje birača, biti oni koji će taj standard popraviti u svakom pogledu.

Također, predstavljeni su i svi kandidati sa kandidatske liste OO ASDA Visoko za OV Visoko, nakon čega su svi posjetioci ovog skupa mogli da uživaju u partyju koji je pripremljen samo za njih.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE