SportNogometFrank de Boer novi menadžer Crystal Palacea

Frank de Boer novi menadžer Crystal Palacea

Holandski nogometni stručnjak Frank de Boer novi je menadžer engleskog premijerligaša Crystal Palacea.
De Boer je prethodno s klupe vodio Ajax i Inter, a u Holandiji je osvojio pet titula. On je kao novi menadžer Crystal Palacea predstavljen jučer u trening centru.

“Uzbuđen sam zbog dolaska u klub iz Premierlige. Čast mi je što sam postao menadžer Crystal Palacea, koji ima bogatu historiju i poznat je širom svijeta. Ovo je velika prilika za mene, jedva čekam početak nove sezone u Premierligi”, izjavio je De Boer.

Predsjednik kluba Steve Parish je izrazio zadovoljstvo dovođenjem De Boera.

“Obavili smo detaljne razgovore kako bismo izabrali menadžera odgovarajućeg kalibra i iskustva. Sretan sam što je Frank s nama”, kazao je Parish.

 

 

Visoko.co.ba/Klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE