ZDKKulturaFrenkie na "Kraljev Festu" u Kaknju: U manjim mjestima doživimo najpozitivniju energiju

Frenkie na “Kraljev Festu” u Kaknju: U manjim mjestima doživimo najpozitivniju energiju

Prvo izdanje Kraljeva Festa u Kaknju, 11. i 12. ovog mjeseca, obilježiti će nastup tuzlanskog repera Frenkija skupa sa Kontrom i Indigom koji ovoga puta nastupa umjesto DJ Soula.

Tom prilikom kolege sa Kaportala uradili su kratki razgovor sa Frenkijem povodom njegovog premijernog nastupa u našem gradu, nakon što je na njegovu adresu je stiglo mnoštvo poziva od kakanjske publike.

kraljev fest plakat“Kada smo na društvenim mrežama najavili da ćemo doći u Kakanj, dobili smo jako puno reakcija od lokalne raje. Ovo je prvi put da dolazim u vaš grad i nadam se da ćemo imati odličan koncert. Kada god sviramo u manjim mjestima doživimo najpozitivniju energiju i ti koncerti ostanu u pamćenju. Nadam se da će tako biti i u subotu”, kazao je Frenkie za Kaportal.ba.

Na kraju razgovora dodao je još i to da poziva još jednom sve ljubitelje hip hopa da dodju na Kraljev fest, podrže FMJAM ekipu ali i organizatore ovog festivala.

Ulaznice za ovaj festival možete nabaviti u: Caffe DEL, Jenny's Art House i Optika Kobi & Nuri po cijenama 3 KM za petak, te 5 KM za subotu kada nastupa Frenkie. Na dan koncerta cijene ce biti 5 i 7 KM, saopštili su organizatori.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE