SportKošarkaGolden State izjednačio protiv Oklahome

Golden State izjednačio protiv Oklahome

Golden State Warriorsi odlično su odgovorili Oklahomi City Thunder nakon iznenađujućeg poraza u prvoj utakmici, te su Curry i društvo sinoć slavili sa 118:91 i tako izjednačili u seriji na 1:1. Golden State je vodio od početka utakmice, a Oklahoma je u jednom trenutku u drugoj dionici kratko došla do prednosti. U trećem periodu Ratnici su stekli veliku prednost. Curry je postigao 15 vezanih poena i otišli su na +20, te su na kraju slavili sa 118:91. Curry je vodio Golden State do pobjede sa 29 poena, tri asistencije i dva skoka, a najefikasniji na utakmici bio je Durant u poraženoj ekipi sa 29 poena, šest skokova i asistencijom.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE