ZDKPolitikaGost zeničke Čimburijade bio je i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić (FOTO)

Gost zeničke Čimburijade bio je i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić (FOTO)

Na poziv predsjednika Kantonalnog odbora SDP ZDK Senaida Begića i povjerenika Gradskog odbora SDP Zenica Mladena Simića, gost ovogodišnje zeničke Čimburijade bio je predsjednik SDP BIH Nermin Nikšić.

Predsjedniku Nikšiću, ovo je treća zvanična posjeta Zenici i zeničkoj organizaciji SDP-a samo u ovoj godini što najbolje pokazuje koliki značaj SDP BiH i predsjednik pokazuju prema gradu Zenici i Zeničko-dobojskom kantonu.

KO SDP BiH i Povjereništvo GO SDP BiH Zenica su bili domaćini zvaničnog organizovanog druženja građana, članova i simpatizera SDP-a koji su se uz lijepo vrijeme, čimbur, roštilj i pjesmu okupili u velikom broju. Ovo druženje organizovano je sa namjerom da pokažemo zajedništvo, volju i želju za novim i drugačijim pristupom aktivizmu na terenu i razgovorom i druženjem među građanima.

Sve to upotpunio je i predsjednik Nermin Nikšić koji nije krio zadovoljstvo organizacijom i prisustvom velikog broja ljudi na Čimburijadi. Druženje članova i simpatizera SDP-a uveličali su svojim dolaskom vijeĆnik GV Zenica i predsjednik Glavnog odbora DF-a Goran Bulajić, predsjedavajuća Skupštine ZDK Draženka Subašić (DF) i vijećnik u GV Zenica Adnan Zuban (DF) što na određen način šalje i posebnu poruku!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE