ZDKPrivredaGradnja poslovnih objekata u Poduzetničkoj zoni “Vrtlište” Kakanj

Gradnja poslovnih objekata u Poduzetničkoj zoni “Vrtlište” Kakanj

Općina Kakanj ovih dana realizira završne aktivnosti na uređenju Poduzetničke zone “Vrtlište”, koja se nalazi na istoimenom lokalitetu površinskog kopa i koja je već ranije izgrađena i infrastrukturno opremljena.

Istovremeno se u Poduzetničkoj zoni “Vrtlište” odvijaju i završni radovi na izgradnji nekoliko poslovnih objekata, dok nekoliko poslovnih objekata već obavljaju svoje djelatnosti.

Završne aktivnosti na uređenju poslovne zone odnose se na rješavanje odvodnje oborinskih voda čijom odvodnjom steći će se uslovi za asfaltiranje unutrašnjih saobraćajnica u Poduzetničkoj zoni, što je planirano u narednom periodu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE