SportGradsko vijeće Grada Sarajeva dalo saglasnost za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica

Gradsko vijeće Grada Sarajeva dalo saglasnost za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica

Gradsko vijeće je danas dalo saglasnost te se ne protivi planovima FK Željezničar koji se odnose na izgradnju južne tribine stadiona Grbavica. To je potvrdio vijećnik SDA u Gradskom vijeću Vedad Deljković objavivši informaciju na društvenoj mreži Facebook.

Deljković je dodao i da je riješen problem s istočnom tribinom te da se može započeti proces legalizacije.

Podsjetimo, Željezničar je vlastitim sredstvima, kao i uz pomoć armije svojih navijača i simpatizera kroz akciju “Izgradimo istočnu tribinu” sakupio sredstva te je napravio tribinu na istoku koja danas prima 4.650 gledatelja. To je bio najveći poslijeratni infrastrukturni projekt kluba iz Doline ćupova.

visoko.ba/klix

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE