ZDKGrijanje u Kaknju još uvijek aktivno

Grijanje u Kaknju još uvijek aktivno

Zbog značajnog broja poziva i sugestija potrošača vezanih za mogućnost produženja sezone grijanja iz JP Grijanje Kakanj su obavijestili potrošače toplotne energije iz sistema daljinskog grijanja Kakanj da će  JP “Grijanje“ d.o.o. Kakanj tekuću sezonu grijanja produžiti poslije 15. aprila a na osnovu meteoroloških uslova.

“U narednom periodu pratit ćemo parametre temperature vanjskog zraka i kada budu obezbijeđeni uslovi za prestanak sezone grijanja blagovremeno ćemo obavijestiti potrošačeće.”, kazali su nedavno iz ovog preduzeća.

S obzirom da se desilo pogoršanje vremenskih uslova, grijanje u Kaknju će biti aktivno u narednom periodu.

U isto vrijeme u Zenici, grijna sezona je završena i neće biti pokretanja sistema nakon minusa koji su zahvatili ovaj dio BiH.

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE