SportDržavni TimHajrovićev agent: Tražimo klub u kojem će Izet imati trenerovo povjerenje

Hajrovićev agent: Tražimo klub u kojem će Izet imati trenerovo povjerenje

Izet Hajrović po svaku cijenu do kraja prelaznog roka želi napustiti Werder iz Bremena.

Krilni fudbaler koji je prošlog ljeta dospio u Bremen, u posljednje vrijeme ne igra za svoj klub, a na prve dvije utakmice sezone njegovo ime nije se našlo među 18 imena koja su konkurisala za meč.

Trener Bremena Viktor Skripnik Hajrovića ne vidi u svojim planovima za budućnost, ali ga klub nema namjeru pustiti bez pravog obeštećenja. Sportski direktor Thomas Eichin nedavno je za njemačke medije izjavio da Hajrović u drugi klub može otići samo kao posuđen igrač.

“Razmatramo nekoliko opcija, a naša želja je da Izet pređe u klub u kojem će igrati zapaženu ulogu i uživati puno povjerenje trenera“, rekao je Izetov zastupnik Miloš Malenović.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE