Lokalne TemeHamza Jašarević i Emin Osmanbegović predstavljaju visočke izviđače u Turskoj

Hamza Jašarević i Emin Osmanbegović predstavljaju visočke izviđače u Turskoj

Članovi visočkog izviđačkog odreda, Hamza Jašarević i Emin Osmanbegović, su 03.08. otputovali prema Instanbulu gdje će se družiti sa prijateljima iz Okçular vakfi.
U Turskoj će provesti 7 prelijepih dana savladavajući program i prilikom čega će steći prelijepe uspomene i nova poznanstva.

“Organizacija Okçular vakfi je streličarska organizacija koja između ostalih aktivnosti pomaže i sarađuje sa izviđačima turske, izviđačima sandžaka, a nadamo se u budućnosti da ćemo napraviti veću saradnju i da će doći i biti gosti visočkih izviđača.
Moramo napomenuti da sve troškove puta i smještaja pokrivaju domaćini, a posebno se i zahvaljujemo i Nedžli Gredi koja je omogućila i bila kontakt spona između naših članova i organizacije/domaćina.
Našim izviđačima želimo odličan provod, beskrajno mnogo uživanja i pregršt novih uspomena.”, rekli su iz Odreda izviđača Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE