Lokalne TemeI ovo je Visoko: Grad revolveraša, jeftinih droga i traktora s prikolicom

I ovo je Visoko: Grad revolveraša, jeftinih droga i traktora s prikolicom

I dok se policija zabavlja kažnjavanjem nepropisno parkiranih vozila u jednosmjernim ulicama gdje je smješten taksi štand u kojima svaki taksista da bi se parkirao mora napraviti nekoliko prekršaja, odnosno dok uživaju kažnjavajući neinformisane vozače koji se u vrijeme zabrane voze glavnom čaršijskom ulicom u gradu revolveraša i jeftinih droga te plaćenih šatro mafijaša koji napadaju novinare, neposredno u blizini same PU Visoko jedan naš čitalac zabilježio je simpatičnu fotografiju.

Tačno u smjeru jednosmjerne ulice, na lokaciji koju snimaju kamere RTV Visoko, odmah uz znak koji nas obavještava da je tu zgrada PU Visoko, sa jednim točkom od prikolice na trotoaru uredno je jučer bio parkiran ni manje ni više nego traktor. Da se radi o nekoj seoskoj idili u kojoj je domaćim malo priparkirao sredstvo za rad uz guvno da malo odmori, imalo bi to možda i neku umjetničku vrijednost, ali u samom centru grada, odnosno onoga što je ostalo od tog grada, malo je previše nadrealno …

fb prepiska za kaznu za parkiranje1

Moguće da kao u slučaju obilježavanja ulica u Visokom dobijemo neki demanti kao što je to jučer uradila Općina Visoko, ili je možda opet jednostavnije zapratiti nekog od novinara Visoko.co.ba i složit mu kaznu kao pragmatičniji oblik demantija.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE