Lokalne TemeNegativno VisokoI ovo je Visoko: Jesen u Lukama

I ovo je Visoko: Jesen u Lukama

Nekada smo po primjerke listova za “Herbar” morali ići na Ravne ili na Visočicu, a kesten smo imali i na Kačari. Bio je to pokazatelj da je tadašnja JKP “Visočica”, danas JKP “Visoko” radila svoj posao kako treba, opravdavali su sve razloge zbog kojih su i utemeljeni kao javno preduzeće za uskugu građanima u urednom snabdijevanju vodom i odvozom smeća.

Danas je sve to malo druačije, po eksponate za neke nove “Herbare” dovoljno je da izađemo ispred zgrade. Usluge JKP “Visoko” poskupit će nam od januara i tako naredne tri godine uzastopno, a niko nam je garantuje da se nećemo susresti i sa redukcijama vode. Uz sve to “kamatari” iz EBRD jasno su postavili svoje uslove u upravljačkom smislu rukovođenja ove firme. Ali ako ništa drugo jeseni u našem sokaku bit će sve ljepše i ljepše i u bojama raznovrsnije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE