Lokalne TemeNegativno VisokoI ovo je Visoko: Ponedjeljkom pokaži da se nešto radi pa makar...

I ovo je Visoko: Ponedjeljkom pokaži da se nešto radi pa makar paralisao kompletan saobraćaj

Ponedjeljak je pazarni dan u Visokom, najveće gužve u gradu su tog dana, ali to izgleda nije zasmetalo nadležnim da upravo danas ocrtavaju signalizaciju i tako paraliziraju saobraćaj posebno na Sebilju gdje je i najveća gužva posebno iz razloga jer je na snazi zabrana saobraćanja niz Čaršijsku ulicu.

ocrtavanje u visokomDva su moguća razloga ovako infantilnog poteza. Prvi je da su nadležni neupućeni i nedorasli poslu koji rade. A drugi je želja i potreba aktuelne vlasti da što više ljudi (potencijalnih birača) vide da se u Visokom kao nešto i radi. Kako prvi, tako i drugi razlog svakako su uticali na živce pješaka i vozača koji su se zadesili u gužvi tokom trajanja ovih radova.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE