SportKošarkaIgokea nakon preokreta slavila u Ljubljani

Igokea nakon preokreta slavila u Ljubljani

U regionalnoj košarkaškoj ABA ligi su još tri utakmice 16.kola. prvak BiH Igokea je u dramatičnoj završnici u Ljubljani pobjedila Union Olimpiju sa 81:80. Domaćin je imao  17 poena prednosti, ali se prvak BiH nije predavao i na kraju su došli do vrijedne pobjede. Micović je bio najefikasniji u rediovima Igokee sa 17 postignutihg poena, dok je Albijanić ubacio 11. Cedevita je u gostima pobjedila MZT sa 100:79, a Džanan Musa je ubacio šest poena u pobjedničkom sastavu. Crvena Zvezda je deklasirala ekipu Zadra u Beogradu sa 113:65. Danas se igra posljednja utakmica ovog kola u kojoj se sastaju FMP i Krka. Crvena Zvezda je prva sa maksimalna 32 boda, drugi Partizan ima 29, a Budućnost i Cedevita imaju po 27 bodova. Igokea je na šestom mjestu sa 25 bodova, a na začelju Krka i MZT imaju po 20 bodova, dok je posljednji FMP sa 19.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE