Lokalne TemeNegativno VisokoIma se može se: Neko u Visokom nema vode za osnovne potrebe,...

Ima se može se: Neko u Visokom nema vode za osnovne potrebe, a u nekim dijelovima ima je i viška

U trenutku kada je vodosnabdijevanje glavna tema u Visokom i kada je sasvim očigledno da će se predizborna kampanja zasnivati na ovoj priči dešava se potpuni apsurd koji ukazuje da vode u Visokom ima u izobilju i da nadležni o njoj ne vode ama baš nikakvog računa.

Na fotografiji koju objavljujemo, a koja je zabilježena sinoć (19.10.) na Željezničkoj stanici jasno vidimo da vodu rasipamo u nekim dijelovima Visokog dok u isto vrijeme više od 50% stanovništva nema riješeno pitanje sistemskog vodosnabdijevanja. Možda ne bi bilo loše da nam neki “ekspert” po uzoru na one sa posljednje sjednice OV Visoko pojasni koliko je kubika izgubljeno samo sinoć na Željezničkoj stanici iz ove česme i da li postoji mogućnost da se ista preusmjeri tamo gdje je nema.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE