SportNogometIncident nakon utakmice NK Bosna - FK Rudar u Lukama

Incident nakon utakmice NK Bosna – FK Rudar u Lukama

Kako saznaje Visoko.co.ba nakon jučerašnjeg derbija koji je igran u Lukama između NK Bosna i FK Rudar iz Kaknja došlo je do manjeg incidenta između pripadnika policije koji su obezbijeđivali utakmicu i navijača. Pripadnici policije su tom prilikom upotrijebili i silu nad jednim licem, a nije poznato da li je to isto lice i privedeno, tj. lišeno slobode. Nezvanično saznajemo da je riječ o dugogodišnjem sportskom radniku i vršiocu funkcija u Nogometnom savezu FBiH Suadu Spahiću iz Kaknja. Za sada nije poznato šta je dovelo do ovog incidenta.

suad-spahicFoto: www.nfsbih.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE