SportNogometIniesta otvoreno: Mogao bih otići iz Barcelone

Iniesta otvoreno: Mogao bih otići iz Barcelone

“Uvijek postoji mogućnost da neću završiti karijeru u Blaugrani. Ne kažem ništa o mogućem produženju novog ugovora, već samo da moram dobro procijeniti situaciju na bazi svojih nastupa ove sezone. Jednom kada to analiziram, onda ću odlučiti šta dalje”, istakao je Iniesta.

Kapitenu Barcelone ugovor ističe iduće sezone i Kataloncima je krajnje vrijeme za novi, ako želi zadržati Iniestu u svojim redovima.

Barcelona mu, prema pisanju medija, neće stajati na putu ako dođe do rastanka, a navodi se da je Dani Alves već počeo nagovarati Iniestu na prelazak u Juventus.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE