ZDKPolitikaIzborna konferencija SDP-a Zenica

Izborna konferencija SDP-a Zenica

Gradska organizacija SDPBiH Zenica održala je izvještajno-izbornu konferenciju na kojoj je, pored usvajanja izvještaja o radu organa između dvije konferencije, izabrano novo rukovodstvo. 

Gradski odbor SDP-a Zenica čini 35 članova, izabranih po statutarnim kriterijima, tako da je poštovana nacionalna, polna, starosna i teritorijalna struktura, a  među izabranim u Gradski odbor 17 je mladih, 14 žena i tri člana iz reda seniora. U Nadzorni odbor, koji broji pet članova, izabrani su  Jasminka Bahtić, Mehmed Oruč, Mihajlo Bogunović , Selvedin Kurtalić i Samir Hamzić.

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora SDP-a Zenica članovi odbora će iz svog sastava izabrati potpredsjednike, sekretara i članove Predsjedništva.

Fena / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE