SportRukometIzviđač večeras kod Veszprema

Izviđač večeras kod Veszprema

Regionalna rukometna SEHA liga je nastavljena sa nove dvije utakmice.  Prvak Mađarske i aktuelni osvajač SEHA lige Vesprem je očekivano savladao  Metalurg iz Skoplja sa 32:21, a Celje Pivovarna Laško je na svom terenu bio bolji Brest Meshkova sa 29:27. Aktuelni prvak BiH Izviđač iz Ljubuškog večeras gostuje u Mađarskoj kod Veszprema, koji će ovog vikenda odigrati dva meča. Večeras se još sastaju i Gorenje – Vardar. Na tabeli je prvi Vardar sa 41 bodom, slijedi Veszprem sa 38, a treće je sada Celje sa 30 bodova. Izviđač je posljednji sa samo tri osvojena boda.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE