Naslovnica ZDK Crna hronika Izvršena kriv...

Izvršena krivična djela u Zenici, Žepču i Olovu

47
PODIJELI

Zenica

MARKETING

Dana 02.10.2017. godine, u 21,05 sati, u ulici Travnička cesta, u prostorijama Sportske kladionice “Premier”, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari od strane lica S.S., iz Zenice, na način da je navedeno lice oštetilo tv aparat marke “Panaconic”. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I.

Žepče

Dana 01.10.2017. godine, u naseljenom mjestu Begov Han, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa u kuću vlasništvo H.Z., iz koje je tom prilikom otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita i novac. Policijski službenici Policijske stanice Žepče poduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju izvršene teške krađe.

Olovo

Dana 02.10.2017. godine, u 20,25 sati, na magistralnom putu M-18, službenici Policijske stanice Olovo su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke “Ford”, registarskih oznaka J37-A-976, kojim je upravljalo lice P.K., a kao saputnik u vozilu se nalazilo lice P.G., oba lica iz Gruda. Izvršenim pregledom vozila policijski službenici su pronašli stotinu kg duhana, za koji lica nisu posjedovala odgovarajuću dokumentaciju. Sporni duhan je oduzet, a daljnji rad i provjere poduzimaju istražitelji Policijske stanice Olovo.

 

 

 

 

visoko.co.ba/Mupzdk.gov.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.