Lokalne TemePolitikaJasmina Zubić novoizabrana predsjednica OO SDP Visoko

Jasmina Zubić novoizabrana predsjednica OO SDP Visoko

Kako saznaje Visoko.co.ba na danas održanim unutarstranačkim izborima Jasmina Zubić izabrana je za novu predsjednicu OO SDP Visoko. Protukandidat Jasmine Zubić je bio Mirsad Čučuk, kojeg je pobijedila u omjeru glasova 95:59. Iz izvora bliskog OO SDP Visoko saznali smo i da je izlaznost na ovim izborima bila iznad očekivane.

Nakon Povjereništva koje je uvedeno zbog lošeg izbornog rezultata i zbog koketiranja dotadašnjeg rukovodstva ove stranke sa aktuelnom vlašću, vijećnik Dejan Šćepanović je izabran za Povjerenika, a od danas funkciju predsjednice obnašat će najpoznatije lice visočkog SDP-a i zastupnica u Federalnom parlamentu, Jasmina Zubić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE