ZDKPolitikaJavna rasprava o Nacrtu Zakona o šumama

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o šumama

Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine prihvatili su Nacrt Zakona o šumama, te zadužili predlagača Federalno ministarstvo, poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva da organizuje i provede javnu raspravu po kantonima za izradu Prijedloga Zakona o šumama.

Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona poziva sve zainteresovane da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o šumamam, koja će se održati u Zenici dana 14.02.2017. godine (utorak) sa početkom u 1200 sati u zgradi Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Sala 301 Kučukovići broj 2, Zenica.

Tekst Nacrta Zakona o šumama (sa obrascima za dostavljanje primjedbi) može se preuzeti na oficijelnoj web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva: www: fmpvs.gov.ba u izborniku: Šumarstvo, podizbornik: Sektor za šumarstvo i lovstvo, Propisi u izradi.

Na Javnu raspravu pozivamo i sve zainteresovane, koji smatraju da mogu dati svoj doprinos o ovoj izuzetno važnoj temi, saopćeno je iz Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE